THAI JASMINE RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Jasmine Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 23:01 De bestelling werd precies op tijd bezorgd. Prima service.
17 sep 2022 om 22:07 Prima
25 aug 2022 om 17:18 Thai Jasmine is my favorite Thai restaurant in town! Makes feel like I am in Thailand and just can not stop going there.
25 aug 2022 om 8:38 ETEN WAS PRIMA. HOEVEELHEID KIP EN RIJST WAS WEL HEEL WEINIG VOOR ZO'N DURE CURRY. DE BESTELDE LOEMPIAATJES WEL BEREKEND, NIET GELEVERD. TELEFOON WERKT NIET/NEMEN ZE NIET OP. THUISBEZORGD BERICHT GESTUURD, REAGEREN OOK NIET. AL MET AL HEEL MATIG.
20 aug 2022 om 11:41 Op tijd besteld en afgesproken tijd bezorgd, heerlijk gegeten, heel smaakvol , toppy
18 aug 2022 om 20:04 Top!
13 jul 2022 om 21:29 Heerlijk eten met verse producten. Hele goede smaak.
9 jul 2022 om 20:48 Heel lekker, we bestellen vaker hier, maar helaas zat er een verkeerd gerecht bij dus dat was wel jammer.
6 jul 2022 om 5:36 Prima eten en tijdig bezorgd. Beetje vaag hoe het zit met de fooi aan de bezorger en verder niet veel groente bij mijn gerecht Dat is het enige wat ik jammer vond
4 jul 2022 om 21:04 We waren verrast. Per toeval besteld omdat het restaurant waar ik normaliter bestel op maandag is gesloten. Het eten was verrukkelijk! Diverse recepten geprobeerd. De groentes waren vers en niet doorbakken, zoals het hoort! Snelle bezorging, 30 min.
28 jun 2022 om 17:01 Great food but delivery very delayed with no communication. Spring rolls arrived soggy and cold. Probably would have been great fresh.
25 jun 2022 om 21:47 Het eten was lekker maar helaas niet warm deze keer.